در این روش ظرف شربت آب و شکر را جلوی کندوی زنبور عسل میگذارند و زنبور به جای اینکه از گلها و گیاهان تغذیه کند، از همین شربت تغذیه میکند و این شربت را به کندو میآورد و عسل را با همین آب و شربت تولید میکند.
این مواد معدنی به حفظ تعادل الکترولیتی بدن، تقویت عضلات و استخوان ها، و حفظ فشار خون سلامتی کمک می کنند.
دیاستاز: دیاستاز یکی از آنزیمهای مهم موجود در عسل است که توسط زنبور وارد عسل میشود و وجود آن در عسل نشاندهندهاین است که عسل توسط زنبور تولید شده است.
عسل یک درمان عامیانه و خانگی برای سوختگی و سایر آسیبهای پوستی است. شواهد اولیه نشان میدهد که عسل به بهبود سوختگیهای جزئی ۴ تا ۵ روز سریعتر از سایر پانسمانها کمک میکند، و شواهدی نشان میدهد که عفونتهای پس از عمل که با عسل درمان میشوند، سریعتر و با عوارض جانبی کمتری نسبت به ضدعفونیکننده و گاز پانسمان بهبود مییابند.
همانطور که در مطلب نحوه تشخیص عسل طبیعی گفتیم، تنها راه علمی و دقیق شناخت عسل طبیعی آزمایش عسل در یک آزمایشگاه معتبر است.
سپس با برهموم پوشانده شده تا از فساد و تجزیه آن جلوگیری گردد. مصریان از زنبورها برای مومیایی نمودن اجساد فراعنه الهام گرفتند.[۱۸]
عسل دارای خواص ضد باکتریایی قدرتمندی است که به دلیل وجود مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها، مواد ضد میکروبی و ویتامین ها در ترکیبات خود، به سلامتی انسان ها کمک می کند:
عسل طبیعی فشار مایعات بدن را متعادل میکند و باعث تنظیم فشار خون و جلوگیری از سکته قلبی میشود.
اگر چه عسل قرنهاست که در طب سنتی جایگاه ویژهای داشته است و برای مشکلات کبدی، قلبی عروقی و دستگاه گوارش مورد استفاده بوده است اما به دلیل عدم حمایت علمی، در طب مدرن کاربرد محدودی دارد.
اما معده افراد بزرگسال به راحتی میتواند این باکتری را از بین ببرد.
از عصور وسطی تا دوران رنسانس، کتب درمانی و دانشگاه های باستانی از خواص درمانی عسل نوشته شد.
استفاده از عسل طبیعی به عنوان یک website روش طبیعی برای درمان عفونت لثه می تواند بسیار موثر باشد.
هیچ مدرکی مبنی بر مفید بودن عسل برای درمان سرطان وجود ندارد،[۵۹] اگرچه عسل ممکن است برای کنترل عوارض جانبی پرتودرمانی یا شیمیدرمانی مورد استفاده برای درمان سرطان مفید باشد.[۶۰]
عسل به همراه موم عَسَل (همچنین «انگُبین» و «اَنگُوین» و در فارسی میانه کَندی [۱])، مایعی شیرین و گرانرو است که توسط زنبورعسل و برخی حشرات دیگر نیز تولید میشود.[۲] زنبورها، عسل را از تراوش شکری گیاهان و گلها (شهد گلها) یا تراوشهای برخی دیگر (مانند عسلک) از راه بالاآوری، فعالیت آنزیمی و بخار آب فرآوری میکنند.